The Ramblers & Joke Bruijs

De langst bestaande big band ter wereld – ruim 90 jaar – gaat opnieuw het theater in met niemand minder dan Joke Bruijs!

Onder leiding van de legendarische drummer Cees Kranenburg speelt het orkest zijn grote hits van weleer, zoals: Wie Is Loesje, Meneer De Baron, Het Boemeltje Van Purmerend en Weet Je Nog Wel Die Avond In De Regen.

Joke is naast actrice een voortreffelijke zangeres met een warme stem en een uitgebreid repertoire. Met liedjes van “Diep in Mijn Hart” tot “Hit the Road Jack” van Ray Charles brengt zij – samen met de sympathieke zanger Dick Rienstra – een scala aan bekende melodieën.

Voeg daar de oude hits van The Ramblers aan toe en een heerlijke nostalgische voorstelling is geboren. Voor nieuw publiek een kennismaking met een kostelijk muzikaal erfgoed. Voor ouderen een kippenvelmoment!

*Foto door Ronald Spijer.

MBN Producties ontwikkelt en produceert concertproducties voor theaters & concertlokaties. Van concept, marketing, promotie en verkoop, tot artiesten, de productie én ticketing. Onze kracht schuilt in het leveren van een totaalpakket, een team van gespecialiseerde professionals staat voor u klaar!

Neem contact op

Scroll naar boven
Scroll naar top